Storkundsrabatt

Dags att storhandla?

Att vara skidåkare kan vid en första anblick kanske se ut att vara ett relativt billigt intresse då det oftast är upplevelsen man är ute efter. Men ju mer engagerad man blir, desto mer tenderar inköpen att öka. Det ska köpas vallabänk, vallajärn,  motordrivna borstar och otaliga olika vallor för alla möjliga olika fören. 

Vi på skidvalla.se strävar konstant efter att vara ert mest ekonomiska alternativ och nu blir det ännu mer fördelaktigt att handla hos oss! Vi tycker nämligen att det ska löna sig att göra stora inköp och därför vill vi premiera er storköpskunder lite extra.

Idag är vi även många konsumenter och företag som vill bidra till en bättre miljö. Ett av dom enklaste och snabbaste sätten att dra sitt strå till stacken är att se till att få all sin shopping gjord på några fler större köp, istället för att småhandla ofta. Genom att göra större inköp minskar vi tillsammans utsläppen och ser till att göra våra leveranser så smarta och effektiva som möjligt. En annan fördelaktig bonus med detta blir även minskade fraktkostnader för dig som kund.
 

Vad gäller?

Handlar du för över 1000 kronor vid ett och samma tillfälle bjuder vi på 10% rabatt! 
 

Hur gör jag?

Rabatten dras av automatiskt i kassan så allt du behöver göra är att handla för minst 1000kr.

Ett bra tips är att lägga till förbrukningsvaror i er order för det kommer ni alltid att behöva förr eller senare.