Skidvalla.se - Maj 2024

Bröderna Lindqvist - Säsongen 23/24

Axel & Gustaf Lindqvist - @brodernalindqvist

Axel Lindqvist:
en framgångsrik säsong och blicken mot framtiden

Vi på Skidvalla.se är stolta över att sponsra och stötta Axel Lindqvist, en av Sveriges mest lovande alpinåkare. Axel och hans bröder har haft en imponerande säsong fylld med framgångar både på hemmaplan och internationellt.

Framgångar i Europacupen

För Axel har den gångna säsongen varit ett stort steg framåt, särskilt inom Europacupen i slalom där han slutade på en imponerande 27:e plats. Detta är en betydande prestation och markerar Axels största framgång hittills. Han uttrycker själv stor nöjdhet över att ha nått denna milstolpe och ser fram emot nästa säsong med en starkare position bland topp 30 åkarna. Höjdpunkten för säsongen var tävlingen i Berchtesgaden, där Axel säkrade en 7:e plats och slog sitt tidigare personbästa med råge. Att kunna konkurrera med världens bästa åkare är en mäktig känsla, berättar Axel.

Nationella framgångar

På hemmaplan har Axel och hans bröder levererat en rad vinster och pallplatser. Gustaf, en av Axels bröder, vann Alpine Elite Tour, Sveriges högsta cup inom alpin skidåkning. Han tog även en imponerande 3:e plats på SM i Super G och har totalt vunnit fyra FIS-tävlingar och säkrat 11 pallplatser. Axel själv har vunnit fem tävlingar och nått pallen 12 gånger. Den yngsta brodern, Edwin, har också visat framfötterna med flera imponerande prestationer.

Framtida planer

Framöver väntar fystester i Stockholm innan Axel eventuellt beger sig till Österrike för att besöka Fischer-fabriken och skriva på nya avtal. Axel planerar även att spendera en längre period hemma i Sundsvall från den 25 maj och framåt. Han ser fram emot att hitta på någon aktivitet tillsammans med oss på Skidvalla.se och vi är självklart glada över att få engagera oss mer med Axel och hans team.

Ungdomsläger med Skidvalla.se som titelsponsor

Ibörjan av juni planerar Axel att hålla ett barmarksläger för ungdomar där vi på Skidvalla.se kommer att vara titelsponsor. Detta är ett utmärkt tillfälle för oss att tacka Axel för hans engagemang och stöd under säsongen, och vi ser fram emot att bidra till att inspirera nästa generation skidåkare.

Axel om Skidvalla.se

Axel har även fått många frågor från sina vänner om Skidvalla.se och vårt utbud. Han planerar att göra en djupare presentation av oss på sina kanaler och eventuellt erbjuda en rabattkod för att locka fler skidåkare att upptäcka våra produkter.Vi på Skidvalla.se är oerhört stolta över Axels prestationer och ser fram emot att fortsätta stödja honom i hans karriär. Tillsammans siktar vi mot nya höjder!

Om även du är intresserad, tveka inte att kontakta oss för ett samarbete med Skidvalla.se för säsongen 2024/25.