Skidvalla.se - September 2023

Bli ambassadör för skidvalla.se

Axel & Gustaf Lindqvist - @brodernalindqvist - Två skidåkare vi stöttar med glädje!

Ambassadörskap

Brinner du för skidåkning och vill dela din kunskap och entusiasm med andra, är du precis den vi letar efter. Som ambassadör för skidvalla.se vill vi att du har möjlighet att dela dina erfarenheter, tips och råd med ditt stora kontaktnät inom skidgemenskapen. Tillsammans kan vi främja glädjen och kunskapen inom skidåkning. Om du är intresserad, tveka inte att bli en del av vårt team! Som en uppskattning för ditt engagemang erbjuder vi generösa rabatter på hela vårt sortiment.

Ambassadör kan alla bli efter egen förmåga!

A-kontrakt

Skidvalla.se letar även efter unga talanger som vi kan stödja genom ett A-kontrakt och ett ambassadörskap. Särskilt juniorer som går på skidgymnasium eller yngre åkare som satsar målmedvetet på sin alpina karriär är välkomna att ansöka.

Att inneha ett A-kontrakt med skidvalla.se innebär att du alltid är ambassadör för vår webbplats och aktivt nämner oss i olika sammanhang, såsom i sociala medier, och inspirerar andra att dra nytta av skidvalla.se's utbud. En av de stora förmånerna för dig som åkare är de generösa rabatter vi erbjuder på hela vårt sortiment, särskilt på Fischers skidor och alla andra produkter inom vår Race-avdelning.

Om du är intresserad, tveka inte att kontakta oss för ett samarbete med Skidvalla.se för säsongen 2023/24. Om du blir godkänd kommer du bl.a. att få en rabattkod för produkter till kontraktspriser direkt på vår webbplats.